keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Kokeiluja ja nuotteja

Muutkin näitä on väsännyt, niin kokeilin nyt itsekin. Eli piirsin uudelleen päälle oman versioni kuvasta. Ei nyt mikään kaunein kedon kukka mutta tulipahan kokeiltua. 


Teidän iloksenne jotain spesiaalia. Nuotit Hopeanuolen alkutunnariin ja tomorrow kappaleeseen. Nuotit löytyvät eräästä vihosta, jossa on enemmänkin eri anime sarjojen kappaleita. Ostin vihon aikanaan huuto.netistä ja maksoin siitä 50e. Vihko on hieno osa kokoelmaani. 

Ja lopuksi... Tein uuden Gin fursuit pään, joka on myös myynnissä hintaan 130e. Pää menee 57-59 kokoisiin päihin. Näkyvyys on suht hyvä. Ei liikkuvaa leukaa.
Loppuun vielä vähän kysymyksiä lukijoille.
Oletko kiinnosunut fursuittaamisesta? Omistatko suitin? Osaatko tehdä niitä?

Itse kiinnostuin fursuiteista vuosi sitten. Näin paljon kuvia ja halusin oppia itse tekemään niitä. Monta kertaa meinasi mennä hermot mennä koko touhuun, kunnes lopulta sain aikaan ensimmäisen oman basen ja sen jälkeen ihan virallisen pään. Siitä harrastus sitten lähti. Yhdelläkään hahmollani ei vielä ole liikkuvaa leukaa, mutta se olisi tarkoitus saada seuraavalle hahmolle. Olen myös suunnitellut, että aloittaisin tilaustöiden tekemisen. Harjoitus tekee mestarin. 

4 kommenttia:

  1. 1ja kyllä olen turri 2omistan suitin 3osaan tehdä ja ok hyvinkin

    VastaaPoista
  2. Minua kiinnostaa fursuittaaminen, mutta en hintojen takia omista suittia. Minulla oli haaveena kerätä rahat kasaan ja tilata fursuit, mutta käytin rahat PS4 konsoliin. Siitä on enemmän iloa kuin fursuitista olisi ollut.

    VastaaPoista
  3. Muutama vuotise myöhässä tässä, mutta Ginga tavarallahan ei saa tienata. Varsin tiukkoja ovat juuri suiteissa. Jotkut cosseja tehneet on saanu aika maukkaat sakot tästä. fanart menee siinä rajalla.

    VastaaPoista