tiistai 5. toukokuuta 2015

Ginga animena

Pientä esittelyä omasta kokoelmasta. DVD ja VHS osiosta tarkemmin.

Katsoin Hopeanuolet ensimmäisen kerran, kun olin 7 vuotias. Tietenkin leikatut versiot. Meillä oli iso kaveriporukka, joiden kanssa leikimme pentuina Hopeanuolta. Sieltä asti sarja jäi sydämeeni. Keräilyn aloitin virallisesti vasta vuonna 2010. Ensimmäinen omistamani oheistuote oli leikkaamaton DVD-boxi. Siitä se sitten lähti.
VHS-kasetit ovat vuodelta 1996. Ne ovat leikattuja versioita ja suomeksi puhuttuja. Suomenkielisessä versiossa on huomattavia virheitä. Ääninäyttelijät vaihtelee välillä koiralta toiselle ja nimiä lausutaan väärin. Lisäksi sarjassa puhutaan alkuun suomenkielisillä nimillä ja loppuakohden vaihdetaan japaninkielisiin nimiin. Esimerkiksi Punatiikeristä Akatoraksi.  

 Tässä vielä VHS- kasettien kannet. DVD kannet ovat samannäköiset, joten en laittanut niitä tähän uudestaan. 

 Kaikki omistamani DVD-boxit. Ensimmäisenä on ruotsinkielinen boxi. Pidän kovasti kannen tunnelmasta ja asettelusta. Se on oikeastaan ainoa syy miksi ostin boxin. Seuraavaksi on leikattu boxi, jossa siis myäs suomenkieliset jaksot. Seuraava on piraatti dvd-boxi. Ostin sen vain kivojen kansien takia, enkä ole sen enempää tutustunut sisältöön. Löysin tämän ebaysta. Ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä leikkaamaton rakkauteni. Ensimmäinen oheistuotteeni. 
 Tässä DVD-boxien takakannet.
 Sitten Weedin pariin. Weediin tutustuin paaaaljon myöhemmin kuin Hopeanuoleen. Törmäsin Prismassa sattumalta Weed Collector's Edition boxiin, jonka ostin siltä seisomalta. Boxi sisältää kännykkäkorun ja tietolehtisen. Collector's Editionia ei juuri löydä enää mistään. Toisena on ruotsinkielinen boxi ja kolmantena piraattiversio samaan tapaan kuin hopeanuolessa. 
Ja takakannet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti