maanantai 25. toukokuuta 2015

Poistettuja kohtauksia animesta osa 1.

Huom. Sisältää paljon Spoilereita!


Shiron kuolema.
Gohei ja Shiro lähtivät metsälle kohtaamaan Akakabuton. Shiro saa vainun ja Gohei alkaa tähdätä kohti tummaa hahmoa. Akakabuto pääsee kuitenkin yllätämään. 

 Akakabuto lyö Goheita päähän ja raapaisee tältä mukaansa Gohein vasemman korvan ja osan kasvoista. Shiro hyökkää Akakabuton kimppuun.
Gohei saa ammuttua Akakabuton oikean silmän, muttei saa tätä hengiltä. Shito ei luovuta taistelua vaan jatkaa Akakabuton kimpussa. Karhu kävelee takaperin kohti kuilua ja horjahtaa lopulta sinne Shiro mukanaan. 

John tappaa karhunpennut
Daisuke ja Gin ovat juuri tappaneet karhunpentujen emon. Pennut tulevat suremaan emonsa luo. John ilmestyy paikalle, jonka jälkeen Daisuke yrittää hätyttää pentuja pois. Penntu eivät suostu lähtemään. 


John tappaa ensimmäisen pennun taittamalla tämän niskat. 

Saisuke asettuu pennun ja Johnin väliin. John hyökkää kuitenkin uudestaan, mutta Gin pysäyttää hänet. 

Gin uhittelee Johnille ja pitää karhunpennun puolia. John menettää kuitenkin hermonsa ja potkaisee Ginin voimalla puuta päin ja pääsee toisen pennun kimppuun, 


John on tyytyväinen saaliiseensa. 

4 kommenttia:

 1. Tulee mieleen kun kymmenisen vuotta sitten selasin vastaavanlaisia kuvauksia Hopeanuoli.comista...
  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama homma miulla :D Tosin katsoin sieltä niitä videoversioita ja ai vitsit miten hienoa se sitten oli kun tajus et ooooh mitä minulta onkaan jäänyt väliin!

   Poista
 2. Suosittelisin, että tekisit jutuistasi pidempiä. Tässäkin käsitellään vain kaksi kohtausta, jutun lukee hetkessä ja mielestäni sitä on turha venyttää monen osan pituiseksi. Kannattaa myös lukea teksti kertaalleen läpi ennen julkaisua, sillä tässä oli aika paljon kirjoitusvirheitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentoinnista. Päätän itse mitä kirjoitan ja kirjoitanko useammassa osassa. Nämä haluan laittaa useammassa osassa, joten teen myös niin :) Yritän olla tarkempi kirjoitusvirheiden kanssa ensi kerralla.

   Poista