maanantai 22. kesäkuuta 2015

Ginga Nagareboshi Gin figuurit

Tällä kertaa aiheena on figuurien pohdinta. Manasin joskus, etten tuhkaa euroakaan figuureihin, joita ei ole edes maalattu. Törmäsin kuitenkin lopulta Huuto.netissä pakettiin, joka oli hyvin edullinen siihen nähden, missä hinnoissa figuurien kappalehinta pyöri. Pohdin oman aikani, sijoittaisinko rahaa figuureihin vai en. Lopulta päätin napata setin itselleni ja jäin innolla odottamaan niiden kotiutumista. 

Olin kuitenkin hyvin pettynyt. Olin kaiken kaikkiaan luullut figuureita edes hieman isommiksi, mutta ne olivatkin vain parin sentin korkuisia... Yksi iso plussa oli figuurien yksityiskohdat. Vaikka niitä ei oltu maalattu, ne oli helposti tunnistettavissa. Paketissa jokainen hahmo oli erilainen ja yksi niistä kuului myös isompaan sarjaan. Nämä figuurit ovat 1. sarjan figuureita. Paketin hinta oli 75 euroa. Tätä nykyä näistä figuureista saa maksaa usemman kympin kappaleelta. 

Pienet Sniper ja Ben figuurit

 Pieni Gin figuuri
Pieni Cross, iso Musashi ja pieni Akakabuto. 

Hiljaisena yhteenvetona aiheesta voisin sanoa, että en laittaisi useampaa kymppiä yksittäisiin figuureihin, mutta settinä tämä oli vielä kiva lisä kokoelmaan vaikka nämä eivät kuulu suosikki oheistuotteisiini. Mutta kuten sanottua, jotkut eivät ymmärrä sitä, miten toiset laittavat pehmoihin useita satasia, joten mielipiteistä ei voi kiistellä. 

Ykkössarjan figuureihin kuuluvat:
- 2 erilaista Akakabutoa 
- Ben
- Cross
- Gin
- John
- Kurotora
- Moss
- Musashi
- Oliver
- Riki
- Sniper
Jokaisesta hahmosta on olemassa useampaa väriä.  

Kakksosarjan figuureihin kuuluvat:
- Akatora
- Bemu
- Benizakura
- Chutora
- Makaava Gin
- Hazuki
- Kisaragi
- Kurojaki
- Madara
- Minazuki
- Smith
- Uzuki
Myös näistä hahmoista on olemassa useampaa väriä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti