tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tarrakirja ja tarrat

Omaan kokoelmaani kuuluu tarrkirja, sekä siihen kuuluvia tarroja. Muutamia puuttuu vielä välistä, mutta tarkoitus olisi saada koko kokoelma täyteen.

Tarrakirja oli ensimmäisiä oheistuotteitani. Löysin sen silloin huuto.netistä ja ostin sen hintaan 55 rutoa. Tarrakirja on hyvin pieni. Taskukokoa. Tarrapaikkoja kirjassa on 61-120. En kuitenkaan itse ole liimannut tarroja tarrakirjaan. Olisihan se hienon näköinen, mutta jotenkin ajattelen arvon putoavan jos täytän sen tarroilla. Tottakai jos oikein hyvä arpaonni kävisi ja voittaisin vaikka lotossa, hankkisin toisen tarrakirjan ja toiset tarrat, jotta saisin vain kirjan täyteen!

Tätä nykyä tarrakirjan hinta pyörii noin 80 eurossa ja tarrat 2,50-5,00 euroa kappaleelta. Hintaan vaikuttaa tottakai kunto ja se, mitä tarroissa on. Esimerkiksi Riki tarroista jouduin itse maksamaan sen 5 euroa kappaleelta, kun taas karhutarroista 2,50 euroa. Toiset keräävät vain suosikkihahmojaan esittävät tarrat, siksi kai menekkikin on sen mukainen. 

Etukansi

 Takakansi
Ensimmäinen aukeama
Jokaisella tarralla on oma paikka ja jokaisen paikan vieressä on japaniksi tekstiä. Oletettavasti aina tekstiä tarran tapahtumista. 

Keskiaukeama

Viimenen aukeama
Omistamani tarrat. 12 siis puuttuu vielä kokoelmasta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti