maanantai 27. heinäkuuta 2015

Omia tekeleitä. Fanart


Pieni, hyvin pieni puinen laatikko, johon maalasin Rikin askartelumaaleilla. Kuva on yksityiskohtainen ja pinnaltaan kiiltävä. Tosin kiilto ei näy kuvassa, koska on otettu ilman salamavaloa.

 Schleich figuuri, jonka päälle on maalattu Hakuron värit ja arvet.

Lisää figuja, jotka ovat maalattu. Akatora, Chutora ja Kurotora. Chutorassa oli pieni haasta, koska korva täytyi leikata irti :D Olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen.  

Hahamokuva paksulla pahvilla. Näitä on useampia. Olikohan kaikkiaan noin 10 kappaletta. Kuvat ovat maalattu askartelumaaleilla. Jokainen kuva on yksityiskohtainen ja tarkoin maalattu. Sekä jokaisessa kuvassa on hahmon nimi japaniksi. 

Murder S. Tehty maalaamalla ja takajalat teipillä ja harmaalla fleecellä. Figu odottaa vielä lisäkäsittelyä ja pään 'metalliosan' muokkausta. 

Puinen laatikko, johon maalattu Gin. Ostin myös irtosilmiä ja ajattelin kokeilla, sopivatko ne tähän. Kyllä sopivat. Laatikosta tuli oikein veikeä!

Maalaus Kain veljeksistä. Maalauksia on usemmanlaisia.

Gin huppari. Huppuun tehty korvat ja kasvon kuviot sekä arvet ja nenä. Useissa tekemissäni huppareissa on myös valkoinen vatsapuoli ja häntä. 

Teen fanarttia myös tilaustyönä. Huppareita, maalauksia ja laatikoita. 

2 kommenttia:

 1. Mukavasti näkyy sinun oma tyyli tuossa Riki-laatikossa.

  Mitä schleich-figuuria käytit Hakuroun tekemiseen? Ja oletko laittanut noihin figuureihin ensin vaalean pohjamaalin vai maalannut ihan suoraan alkuperäisten värien päälle (itse tein uroshuskysta Hakuroun http://www.deviantart.com/art/Hakurou-375418154 mutta tuo sinun näyttää kyllä mielestäni asentonsa puolesta jotenkin enempi "hakuroumaiselta")?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse asiassa taisin käyttää susipohjaa Hakurouta tehdessä. Maalaan usein suoraan päälle. Harvoissa töissä on pohjamaali. Hienosti olet saanut oman figun maalattua! Hahmo on helppo tunnistaa!

   Poista